HYDAC PRO AM 2018

Donderdag 24 mei: wat was het een fantastische dag!

24 Mei jl. mochten wij u ontvangen op Golf & Businessclub de Scherpenbergh; samen met 95 gasten hebben we er een fantastische dag van kunnen maken met een hele mooie uitkomst voor het goede doel Het Vergeten Kind!

18 Pro’s, zorgvuldig geselecteerd door wellicht Nederland’s meest bekende golfpro John Woof, hebben de dag extra bijzonder gemaakt.

De beste pro van de dag was Simon Crosby, terwijl golfpro Richard Kind zijn team naar de eerste plek wist te leiden! In dit team speelden mee Wilbert Grasdijk, Marcel de Jong en Ludo Linsen. Op de tweede plaats Robin Kind met amateurs Igal van der Linden en Eric Jan Wolf. Jan Zwemmer behaalde met zijn team de derde plek, Ben Schrage, Leo Voogd en Willem Bourganje speelden hier in mee.

De Neary’s gingen deze dag naar Eric Jan de Wolf, Frits Janmaat en Oscar Biks. Ook de Golfclinic had een winnaar; Jeroen Versloot. De Hole-in-one werd tijdens de Pro-Am niet geslagen, de fraaie Audi A1 ging dan ook weer naar huis met sponsor Autolease Midden Nederland.

Het weer was goed, de stemming nog beter en mede dankzij uw gulle giften in de loterij hebben wij aan Het Vergeten Kind ook nog eens € 7.000,- kunnen doneren!

Samenvattend dus een geweldige dag, wij zullen hem niet snel meer vergeten!  

Fotogallerij

Wilt u en bepaalde foto in groot formaat ontvangen? Mail naar lianne.tijmes@hydac.com