Vacature – Service Engineer – Apeldoorn

Als hydrauliek service monteur heb je een afwisselende functie binnen Hycom. Je taken bestaan uit het monteren van producten en bouwen van hydraulische installaties maar ook reviseren van hydraulisch

Functieomschrijving:

Als service engineer heb je een zeer afwisselende functie binnen Hycom. Je bent regelmatig onderweg om bij onze klanten in het binnen- en buitenland de kwaliteit van montagewerkzaamheden, uitgevoerd door derden, te controleren, onze installatie in bedrijf te stellen, reparaties uit te voeren, onderhoud te plegen of PLC programma’s aan te passen en trainingen aan bedienend- en onderhoudspersoneel te verzorgen. Ook intern verleen je ondersteuning bij het uitvoeren van reparaties en het functioneel testen van complexe installaties.

Profiel:

• MBO+ werktuigbouw of elektrotechniek
• Ervaring in hydrauliek systeemtechniek is een pré
• Ervaring PLC techniek
• Goede communicatieve vaardigheden.
• Geen 9 tot 5 mentaliteit
• Goede kennis van de Engelse en Duitse taal

Wat biedt Hycom:

Je komt te werken binnen een hecht team in een prettige werkomgeving en realiseert samen met je collega’s wereldwijd uitdagende projecten in de industriële, maritieme en luchtvaartsector. Naast een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen.

Bedrijfsprofiel Hycom:

Hycom is wereldwijd de toonaangevende specialist in complete hydraulische systemen. We combineren kracht, innovatie en flexibiliteit met een compleet dienstenpakket: van ontwerp, fabricage en montage tot distributie en service. Wereldwijd vertrouwen opdrachtgevers op Hycom; in de industrie, offshore, scheeps- en baggerbouw, voor civiele werken en bij vliegtuigonderhoud.

Hycom beschikt in Nederland over engineering en productie capaciteiten in Apeldoorn, Drachten en Enschede.

ACQUISITIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

Voor meer informatie over deze functie:Erik Kloek, Tel. 088-0597200
Sollicitatiebrief met motivatie en CV:elly.ostolski@hydac.com
Of per post:
Hycom BV, t.a.v. mevr. E. Ostolski
Postbus 1079 | 7301 BH Apeldoorn