Service

Kwalitatief uitstekende service gegarandeerd

Onderhoud & Reparaties

Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van hydraulische problemen en kunnen u adviseren bij verbeteringen aan uw systeem. Onderhoud kan worden uitgevoerd wanneer nodig of periodiek. Voor periodiek onderhoud bieden wij een groot scala aan mogelijkheden die kunnen worden aangeboden met een service-overeenkomst, specifieke aangepast aan uw behoeften. Om onverwachte downtime van uw systeem of plotselinge apparatuur storingen te voorkomen, kunnen we condition monitoring apparatuur installeren. Hierdoor kunnen onderhoud en reparaties worden uitgevoerd wanneer het u uitkomt en daarmee de downtime van uw apparatuur minimaliseren.

Zelfs met goed en regelmatig onderhoud, kunnen wij storingen in het systeem of het stuk gaan van een onderdeel niet voorkomen. In deze situaties bieden wij onze reparatieservice in een van onze compleet uitgeruste werkplaatsen over de hele wereld. Wij kunnen uw systeem of onderdeel repareren in onze werkplaats en zorgen ervoor dat uw systeem binnen korte termijn weer bedrijfsklaar en operationeel is.

Kortom, Hycom de ideale service partner voor uw hydraulische systemen.

Het Hycom Service Team is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook op zon- en feestdagen via telefoonnummer: +31 88 0597 300.

De meest kritieke en belangrijke onderdelen

Motor/ Pomp Testbank

Pompen en motors zijn de meest kritieke en belangrijke onderdelen van het hydraulische systeem. Om te garanderen dat de pompen en motoren van uw systeem goed blijven werken, kunnen ze worden geïnspecteerd en daarna worden getest op onze Pomp Testbank. Indien reparatie nodig is, zullen alle onderdelen zorgvuldig worden nagekeken en waar nodig worden vervangen met originele onderdelen. Na reparatie van de pomp of motor, zal deze worden getest en afgesteld volgens de specificaties van uw systeem zodat deze naadloos werkt wanneer deze aan u wordt geretourneerd.

Aanpassing & Revisie

Tijden en behoeften veranderen. Dit betekent vaak dat uw systeem niet helemaal meer voldoet of uw systeem moet worden verlengd. Wanneer uw huidige systeem verouderd is of niet langer voldoet aan de nieuwste regelgeving, kan het kosten en tijd besparen om uw systeem te reviseren, aanpassen of upgraden aan de nieuwe behoeften. Het complete proces van start tot finish, van engineering tot inbedrijfstelling van de nieuwe functies, kan op locatie of in een van onze werkplaatsen ter wereld worden uitgevoerd. U kunt zich dan richten op andere delen van het project en er zeker van zijn dat het project op tijd klaar zal zijn.

Inbedrijfstelling & Onderhoud

Onze toewijding aan uw project gaat verder dan alleen het leveren van een hydraulisch systeem. Van de installatie tot aan het spoelen van het systeem en de daadwerkelijke inbedrijfstelling staat een ervaren team ter beschikking over de hele wereld. Of het nu te maken heeft met de inbedrijfstelling van complete offshore hydraulische systemen, baggerschepen of hydrauliek voor civiele of industriële projecten; wij hebben de juiste apparatuur en het juiste team voor alle toepassingen.

Kapitaal vrij houden

Huren van apparatuur

Huur de apparatuur op het moment dat u het nodig heeft, in plaats van grote investeringen te maken en hiermee uw kapitaal onnodig vast te zetten. Wanneer u de apparatuur slecht voor korte perioden nodig heeft, is er begrijpelijk verzet tegen het maken van een dure investering. Het huren van apparatuur is een economisch en flexibel alternatief. Het vermindert de tijd en de kosten van het project. Wanneer u ook een apparaat nodig heeft, zoals spoelsystemen, booster units, Hydraulic Power Units, meetapparatuur of mobiele filtersystemen, staat het bij ons klaar voor u.   Wij zorgen ervoor dat de gehuurde apparatuur tijdig beschikbaar is en daarmee dat uw project soepel verloopt.

Reserveonderdelen

Om de uptime van uw systeem te optimaliseren hebben wij een uitgebreid assortiment aan reserveonderdelen die geleverd of op voorraad gehouden kunnen worden. Of het nu gaat om een origineel onderdeel of een alternatief, wij garanderen kwaliteit aan uw systeem. Ons team van professionals kunnen u helpen bij het selecteren en aanbieden van de beste oplossing. Omdat wij wereldwijd vestigingen hebben, is er altijd een partner bij u in de buurt.

Training

Huidige machines en systemen hebben een hoge mate van specialisatie. Echter, het blijven concentreren op de core business is een benodigde stap bij de bescherming van onze concurrentiepositie. Daarom moet de bediening en het onderhoud van de apparatuur door hiervoor opgeleide mensen worden uitgevoerd. Wij bieden u een aangepaste training, intern of op locatie, voor de producten of systeem naar uw behoeften. Van basis tot gevorderde hydrauliek, onze training wordt naar uw behoeften aangepast.

Kalibratie

Meet u altijd “nauwkeurig”? Uw meet- en testapparatuur zou alle benodigde waarden nauwkeurig moeten meten. Om dit te kunnen garanderen, moet de testapparatuur regelmatig gekalibreerd worden en dit moet te herleiden zijn naar nationale meetstandaarden. Optimaliseer de kwaliteit van uw testapparatuur door gebruik te maken van onze kalibratieservice. Alle kalibratie-apparatuur die wij gebruiken zijn te herleiden naar nationale en internationale meetstandaarden.

Vloeistof-analyses

Fluid Engineering omvat het hele spectrum van fluid technology, zoals bijvoorbeeld: hydraulische oliën, smeermiddelen, koelsmeermiddelen, water, reinigings- en testmedia. Ons eigen onderzoeks- en ontwikkelingscentrum, het FluidCareCenter, beschikt over de faciliteiten om de eisen van de klant te onderzoeken, met een focus op filtratie, en optimale en individuele oplossingen te ontwikkelen. Dit betekent dat door analyse het onderhoud aan uw systeem gepland kan worden en de downtime wordt verminderd wat ervoor zorgt dat uw machine optimaal en maximaal presteert.