Services | Luchtvaart

Besparen op initiële investeringen

Incidenteel onderhoud: Huur een HT

Wij begrijpen de flexibiliteit die nodig is om snel te kunnen reageren in de continu veranderende MRO-markt. Nu de huidige A/C-vloot overstapt naar de 5000 PSI-systemen, zullen uw MRO hydraulische behoeften ook veranderen. Voor een veelzijdige en snelle oplossing is het huren van een HGPU (GSE) een goede optie. U bent hiermee niet alleen gedekt als het gaat om onderhoud, maar het bespaart ook initiële investeringen.

Het is een geweldige manier om met een nieuw project te beginnen en om met de nieuwste en meest geavanceerde HGPU in de markt te werken.

We hebben de speciale HT2000-1-E/1-S2-X350-Z (inclusief de koppelingen van de B787, A350, A380 en de airbusfamilie) nu beschikbaar voor directe verhuur of korte termijn lease.

Specificaties: Duaal systeem: druk: 3000/5000 psi (met unieke beveiliging), stroom, 0-50 USG/minuut.
Zie ook de onderstaande animatie voor verdere details.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling: versloot@hycom.nl

Nauwkeurig meten

Kalibratie

Meet u altijd “nauwkeurig”? Uw meet- en testapparatuur zou alle benodigde waarden nauwkeurig moeten meten. Om dit te kunnen garanderen, moet de testapparatuur regelmatig gekalibreerd worden en dit moet te herleiden zijn naar nationale meetstandaarden. Optimaliseer de kwaliteit van uw testapparatuur door gebruik te maken van onze kalibratieservice.

Alle kalibratie-apparatuur die wij gebruiken zijn te herleiden naar nationale en internationale meetstandaarden.

Aangepaste training voor de producten of systeem naar uw behoeften

Training

Huidige machines en systemen hebben een hoge mate van specialisatie. Echter, het blijven concentreren op de core business is een benodigde stap bij de bescherming van onze concurrentiepositie. Daarom moet de bediening en het onderhoud van de apparatuur door hiervoor opgeleide mensen worden uitgevoerd.

Wij bieden u een aangepaste training, intern of op locatie, voor de producten of systeem naar uw behoeften. Van basis tot gevorderde hydrauliek, onze training wordt naar uw behoeften aangepast.