Branches | Olie & Gas

Geïnteresseerd in onze hydraulische producten & oplossingen?

Kies voor kracht, innovatie en flexibiliteit met een compleet dienstenpakket.
Van ontwerp, engineering en fabricage tot montage en service.

Olie & Gas

Complexe pomp- en seal smeerolie systemen voor de olie- en gasindustrie

Hycom B.V., onderdeel van de wereldwijde Hydac groep, is specialist in het ontwerpen, vervaardigen, testen, installeren en ingebruik stellen van complexe pomp- en seal smeerolie systemen voor de olie- en gasindustrie. Onze industrie- en productspecialisten spreken de taal van onze klanten om u, onze klant, de beste oplossing tegen concurrerende prijzen te kunnen leveren.

De pomp- en seal smeerolie systemen worden vervaardigd volgens de hoogste internationale normen, waaronder API, GOST, PED 97/23/EC en NORSOK, gelast door ASME-gecertificeerde lassers en worden gebruikt door ’s werelds grootste fabrikanten van apparatuur en oliebedrijven, in toepassingen over de hele wereld.

Met het ontwerpen, vervaardigen en de testfaciliteiten volgens de norm ISO 9001:2008 geaccrediteerd kwaliteitssysteem, werkt Hycom B.V. samen met OEM’s en eindklanten, naast het verstrekken van geïnstalleerde oplossingen. Hycom is een van de weinige specialisten met de ervaring en kennis die nodig is om een “concept tot inbedrijfstelling”-service te verlenen. Speciaal daarvoor hebben we onze eigen service engineers.

Hycom zit bovenop uw project, met diverse project managers. Voor Hycom is document controle een belangrijk deel van het toepassingsgebied van uw project en de Approved Vendor List (AVL) wordt gerespecteerd. Als onderaannemer of projectpartner is Hycom in staat aan alle erkende industrie-standaarden en accreditaties te voldoen.

Met meer dan 45 dochterondernemingen, zijn de internationale productiefaciliteiten van de Hydac groep altijd dichtbij de klant en vertegenwoordigen wij wereldwijd kwaliteit: “Made by Hydac”.
Ongeacht wat de opdracht inhoudt of waar in de wereld u ons nodig heeft, we zijn er om met u de beste oplossing te vinden.

Lube Oil Systemen

volgens API 610 & 614

Onze smeerolie systemen worden wereldwijd gebruikt onder de meest uitdagende en gevaarlijke condities, waar betrouwbaarheid en optimale operationele capaciteit essentieel zijn om kostbare downtime of gevaarlijke situaties te voorkomen.

In samenwerking met grote oliemaatschappijen, gespecificeerd en vertrouwd door originele fabrikanten van kritische apparatuur, zijn smeerolie systemen van Hycom momenteel wereldwijd actief in up- mid- en downstream installaties.

Seal Systems

volgens API 682

Onze seal systemen, gemaakt van 316 ss of duplex UNS S32205 materiaal, worden wereldwijd onder de meest uitdagende en gevaarlijke condities gebruikt, waar betrouwbaarheid en optimale operationele capaciteit essentieel zijn om kostbare downtime of gevaarlijke situaties te voorkomen.

Accreditaties

Hycom B.V. beschikt over de nodige expertise (inclusief ASME gecertificeerde lassers) en faciliteiten voor het in-house ontwerpen, vervaardigen, installeren, testen en inbedrijfstellen van complexe systemen voor de olie, gas en marine industrieën volgens elke gevraagde internationale specificatie inclusief API, GOST, PED 97/23/EC, NR13, DPEM, AS1210, CRN en NORSOK, alle belangrijke standaarden in de olie industrie.

Wij ontwerpen en vervaardigen ook volgens de individuele standaarden vereist door verschillende eindklanten. Naast het ondergaan van uitgebreide in-house inspecties, testen en kwaliteitscontroles, kunnen al onze producten door onafhankelijke partijen worden gecontroleerd, gekeurd en geïnspecteerd, waaronder b.v. Lloyds en DNV.

Hycom in beeld

Olie & Gas | Producten

Project | Shell SDA Pernis via Flowserve

Project | Lube Oil Skids

Plan 54 Manufacturing Standard

Project | Low cost Plan 54

Low cost plan 54

Project | Plan 54 Chevron

Plan 54

Project | Plan 53B SELO

Plan 53B
Veilige, betrouwbare & effectieve hydraulische oplossingen?
Neem contact op

Error: Contact form not found.