Verhuur

Tijdelijk hydraulische apparatuur nodig?

Vertel ons uw probleem dan vertellen wij u welk systeem u nodig heeft. Bij HYDAC huurt u voor onderhoud, storingsanalyse en omdat u op een snelle levering kunt rekenen.

Huren in plaats van investeren

Hydraulische capaciteit, meet- &
onderhoud apparatuur

Wanneer u hydraulische apparatuur slechts voor een korte periode nodig heeft of tijdelijk behoefte heeft aan extra capaciteit, is huren een economisch en flexibel alternatief voor het doen van een grote investering. Het vermindert de tijd en bespaart op de kosten van het project.

HYDAC biedt diverse verhuuroplossingen. Hydraulische spoelsystemen, booster units, hydraulische power packs, (mobiele) filtersystemen en meetapparatuur; het staat allemaal bij ons voor u klaar. Indien gewenst sluiten wij ter plaatse de systemen voor u aan en vanzelfsprekend mag u rekenen op technische ondersteuning bij inbedrijfstelling en het gebruik.

Door ons uitgebreide assortiment kunnen wij er voor zorgen dat de gehuurde systemen tijdig beschikbaar zijn en dat daarmee uw project soepel verloopt.

HYDAC en Hydrauliek | Al meer dan 50 jaar onafscheidelijk
HYDAC staat voor hydrauliek, systemen en vloeistof techniek en is in 1963 opgericht in Sulzbach, Duitsland.

In 1993 werd de Nederlandse dochteronderneming HYDAC BV opgericht in Helmond en heeft inmiddels meer dan 150 medewerkers. Naast Helmond zijn er vestigingen in Drachten, Dordrecht, Apeldoorn, IJmuiden en Enschede. HYDAC is wereldwijd de toonaangevende producent van hydraulische componenten, subsystemen en systemen voor zowel mobiele als stationaire applicaties.

Het bedrijf combineert haar brede productfolio met meer dan 50 jaar ervaring in ontwikkeling, fabricage, verkoop en service om zo de meest uitdagende problemen op te lossen.

Huren in uw regio

HYDAC biedt
landelijke dekking

Noord Holland | Vestiging IJmuiden

nl-info@hydac.com | +31 88 059 7004

Zuid Holland | Vestiging Dordrecht

nl-dord@hydac.com | +31 88 059 70 03

Noord Nederland | Vestiging Drachten

nl-orders@hydac.com | +31 880 597 002

Zuid Nederland | Vestiging helmond

nl-info@hydac.com | +31 88 059 7001

Midden Nederland | Vestiging Apeldoorn

info@hycom.nl | +31 55 541 5233

Oost Nederland | Vestiging Enschede

info@hydrodynamics.nl | +31 53 303 1111

Vertel ons uw probleem

Dan vertellen wij u welk systeem u nodig heeft

Spoelcontainer - HFU 1250

Voor het spoelen van leidingsystemen tot 5000 l/min. De HFU is gebouwd in een 10ft. container en voorzien van filtratie in druk – en retourleiding.

De filters in de retourleiding zijn te wisselen tussen meerdere filtratiekwaliteiten tijdens het spoelen. De temperatuur tijdens het spoelen wordt geregeld op basis van onze database met olie soorten.

Meerdere units kunnen onderling worden verbonden om de spoelcapaciteit te vergroten.

Diesel Powerpacks - HPU

HYDAC heeft diesel gedreven HPU’s die uit voorraad of met snelle levertijden uitgeleverd kunnen worden, indien gewenst gemaakt volgens uw specifieke wensen. Het vermogensbereik ligt tussen 5KW en 565KW. De kenmerken zijn o.a.: Tier 4 F/stage IV, ECO-modes voor brandstofbesparing, GPS module en een 3G modem voor service op afstand.

Fluid Cleaner Mobil - FCM

De FluidCleaner Mobil (FCM) is een mobiele filterunit voor oliezuivering en ondersteunt de offline filtratie bij het vullen van installaties en het verpompen van hydrauliek- en smeermedia. De FCM biedt verlenging van de levensduur van componenten en volledige installaties, evenals verlaging van de bedrijfskosten.

Ontwateringssystemen – FAM

Wanneer er water (H2O) in uw hydrauliek olie zit, dan kan dit door middel van een FAM snel verwijderd worden. Voordelen van het gebruik van de FAM zijn o.a. extreem lage restwater, gas en vervuilingsniveaus, langere oliewisselintervallen, grotere machine beschikbaarheid en verbeterde levensduur van de componenten.

Diepte Filtratie Systemen – OLF

Offline filters (OLF) worden ingezet bij problemen met vervuiling in uw hydrauliek olie. Het zijn robuuste bypass-aggregaten voor stationair gebruik aan hydraulische- en smeerinstallaties. Een van de voordelen is een verbeterde levensduur van componenten en filters.

Stikstof boost units

Naast diverse filtratie systemen beschikt HYDAC ook een stikstof boost unit, deze voorziet accumulatoren van een voorvul druk. Ze maken een snelle en kosteneffectieve vulling of bijvulling van de vereiste gasvoorlaaddruk in blaas-, diafragma- en zuiger-accumulators mogelijk.

Gekalibreerde meetapparatuur

Wanneer u onverwacht of slechts incidenteel meetapparatuur nodig heeft. Denk aan een serviceapparaat voor tijdelijke meting van vervuiling, flowmeters en een zeer efficiënt draagbaar meet- en dataopslagapparaat. Tevens beschikken we over reinheidsmeters geschikt voor diesel.